Wat mag er wel in?

  • Grofvuil/ huisraad
  • Giplsplaten
  • Hout
  • Zand/Grond (maximaal 15%)
  • Puin (Minimaal 25%, onderin container)
  • Metalen
  • Glas
  • Papier
  • Plastic
  • Kunststof
  • Vloerbedekking (Maximaal 10%)

Wat mag er niet in?

  • Asfalt
  • Verbrand hout
  • Koelkasten/vriezers
  • Autobanden
  • Chemisch afval
  • Dakleer
  • Rubberen banden
  • Asbest of anderegevaarlijke stoffen
  • Matrassen
Aanbieding

Bouw

Bouw afval komt voornamelijk vrij tijdens het bouwen of verbouwen van een woning, schuur of ander soort gebouw. Ook tijdens het opruimen van een bouwlocatie kan veel bouwafval ontstaan. Een bouwcontainer is een handige oplossing, omdat je nauwelijks hoeft na te denken over welk materiaal erin mag worden weggegooid. Hieronder vind je een overzicht van de materialen die in een bouwcontainer geplaatst mogen worden.

Bestellen

Bouwcontainer omwisselen

Heeft u al een bouwafval container staan en wilt u deze laten omwisselen? Ga dan verder naar deze pagina.

Bouwcontainer laten ophalen

Is uw bouwcontainer vol en klaar om opgehaald te worden? Vul eenvoudig het formulier in en wij halen de container zo snel mogelijk bij u op.

Veelgestelde vragen

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de bouwcontainer?

 

Nee, het is niet noodzakelijk om aanwezig te zijn wanneer de bouwcontainer wordt geplaatst. Wel kan het handig zijn om in overleg met de chauffeur een exacte plek te bepalen. U kunt bij de bestelling aangeven of u wilt dat de chauffeur contact met u opneemt voordat hij de container plaatst.
Als u specifieke instructies heeft, zoals het plaatsen van de container op een parkeerplaats, kunt u dit aangeven met bijvoorbeeld afzetlint. De chauffeur gaat er dan van uit dat de container daar geplaatst kan worden. Zonder specifieke aanwijzingen bepaalt de chauffeur de locatie naar eigen inzicht.
Ook bij het ophalen hoeft u niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur vrije toegang heeft tot de container en deze zonder problemen op de vrachtwagen kan plaatsen.

Hoe lang kan een bouwcontainer blijven staan?

 

Een bouwcontainer kan soms hinderlijk zijn voor de omgeving, en we merken dat de meeste huurders de container gemiddeld 7 dagen gebruiken. Toch bieden wij de optie aan om de bouwcontainer tot 3 maanden gratis te laten staan. Na 2,5 maand nemen wij contact met u op om een afspraak te maken over het ophalen of wisselen van de container. Bij een wissel begint een nieuwe huurperiode van 3 maanden.
Wilt u de container langer dan 3 maanden laten staan? Dat kan tegen een meerprijs van:

3m³ container € 15,- per maand
6m³ container € 22,- per maand
10m³ container € 37,- per maand
Gesloten 10m³ container € 47,- per maand

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Hoeveel afval mag er boven de rand van de bouwcontainer uitsteken?

 

Bij containersintwente.nl mag het afval tot 20 cm boven de rand van de container uitsteken. Dit doen we om de veiligheid van andere weggebruikers te waarborgen en om te voorkomen dat afval tijdens het transport van de container valt. Bovendien helpt het ons om een eerlijke prijs te behouden. Een 6m³ container mag bijvoorbeeld niet overladen worden tot 8 m³. Als de chauffeur een te volle container aantreft, rekenen we een toeslag van €75,- (incl. BTW) voor een loze rit.

Hoe kan ik doorgeven dat mijn bouwcontainer vol is?

 

Op onze website kunt u eenvoudig het formulier invullen om uw bouwcontainer te laten ophalen. U kunt het formulier hier vinden. Telefonisch contact opnemen kan ook via 0547 – 266091.

Wat gebeurt er als ik per ongeluk het verkeerde afval in de bouwcontainer heb gegooid?

 

Geen zorgen. Als het afval duurder blijkt te zijn, ontvangt u een aanvullende factuur. Is het afval goedkoper, dan krijgt u van ons een creditnota en wordt het verschil binnen 5 werkdagen teruggestort.

Leveren jullie ook bouwcontainers op zaterdag?

 

Ja, wij leveren ook op zaterdag. We begrijpen dat veel mensen doordeweeks druk zijn en juist in het weekend tijd hebben om hun bouwprojecten uit te voeren. Daarom staan we ook op zaterdag voor u klaar. We raden wel aan om de container op vrijdagmiddag te laten leveren, zodat u direct zaterdag kunt beginnen met uw werkzaamheden.

Hoe kan ik mijn bestelling van een bouwcontainer annuleren?

 

U kunt uw bestelling annuleren tot aan het moment dat de container geleverd wordt, zonder extra kosten. Dit kan via de telefoon of het contactformulier. Het betaalde bedrag wordt binnen 5 dagen teruggestort op uw rekening.
Als u de bestelling annuleert terwijl de container al is geplaatst of de chauffeur onderweg is, wordt er €75 (incl. BTW) in rekening gebracht voor een loze rit.

Wat gebeurt er als mijn bouwcontainer al geplaatst is, maar ik alsnog wil annuleren?

 

Als de bouwcontainer al geplaatst is of de chauffeur onderweg is, dan rekenen wij €75 (incl. BTW) voor een loze rit indien u de bestelling alsnog annuleert.

3 m³ container
€ 244 Bestel
6 m³ container
€ 320 Bestel

Actie: Bouw container

Ben je aan het verbouwen of bezig met een nieuw project? Maak het jezelf gemakkelijk met onze voordelige bouwcontainer. Ideaal voor het afvoeren van al je bouwafval, zonder gedoe. Bestel nu en profiteer van onze scherpe prijzen, zodat je direct aan de slag kunt met een opgeruimde werkplek. Huur vandaag nog jouw bouwcontainer en laat je verbouwing soepel verlopen! Bestel nu
Aanbieding
Bouw container
Bouw container 3m³
€ 244 Bestel
Bouw container 6m³
€ 320 Bestel
Container 3 m³
Bouw
€ 244 Bestel
Bouw en Sloop
€ 288 Bestel
Grof huisafval
€ 288 Bestel
Grond
€ 178 Bestel
Hout
€ 185 Bestel
Puin
€ 128 Bestel
Tuin- en groen
€ 175 Bestel
Container 6 m³
Bouw
€ 320 Bestel
Bouw en Sloop
€ 376 Bestel
Grof huisafval
€ 376 Bestel
Grond
€ 275 Bestel
Hout
€ 230 Bestel
Puin
€ 153 Bestel
Tuin- en groen
€ 200 Bestel
Container 10 m³
Bouw en Sloop
€ 490 Bestel
Grof huisafval
€ 490 Bestel
Grond
€ 395 Bestel
Hout
€ 270 Bestel
Tuin- en groen
€ 250 Bestel
Gevulde containers
Ophoogzand (wit/geel)
Zwarte grond
Gebroken puin
Metselzand
0547 - 260991
© 2024 Containers in Twente | Website gerealiseerd door Prikr.io