Wat mag er wel in?

 • Bakstenen
 • Dakpannen
 • Tegels
 • (Gewapend) beton
 • Tuingrind schoon (geen dakgrind)
 • Gips (maximaal 10%)
 • Badkamer/keuken tegeltjes

Wat mag er niet in?

 • Gasbeton
 • Dakgrind
 • Grond
 • Groen
 • Asfalt
 • Verbrand hout
 • Chemisch afval
 • Dakleer
 • Rubberen banden
 • Asbest of anderegevaarlijke stoffen

Puin

Een container met puin afval is een logisch gevolg van verbouwingen en sloopwerkzaamheden. Er komen veel (bak)stenen vrij en het is op zo’n moment dan ook handig op dat direct te kunnen af voeren in een container van containersintwente.nl. Twijfelt u over de soorten puin die u in de container wilt gooien? Dan staat hiernaast een overzicht van eventuele materialen die in de container gegooid mogen worden.

Bestellen

Wisselen

Heeft u al een puin afval container en u wilt deze gewisseld hebben? Dan kunt u verder gaan op deze pagina.

Ophalen

Heeft u op dit moment een puin afval container in bezit en u wilt dat deze wordt opgehaald? Vul eenvoudig het formulier in en wij komen de container z.s.m. ophalen.

Veel gestelde vragen

Moet ik aanwezig zijn wanneer jullie de bak komen plaatsen?

Nee, dit is niet per se noodzakelijk. Wel is het in sommige gevallen gemakkelijk. U kunt immers in overleg met de chauffeur precies aangeven waar u de container wilt hebben.
U kunt tijdens het plaatsen van uw bestellen aangeven in de opmerkingen of de chauffeur u moet bellen wanneer hij uw containerbak komt plaatsen.
U hoeft niet aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Indien u de container op een bepaalde plek zoals een parkeerplaats geplaatst wilt hebben, kunt u deze afzetten met afzetlint. De chauffeur zal er dan van uit gaan dat de container op deze parkeerplaats geplaatst kan worden. Indien u geen opmerking heeft doorgegeven aan de chauffeur zal hij of zij de container naar eigen inzicht plaatsen.
Ook bij het ophalen hoeft u niet aanwezig te zijn. Als de chauffeur bij de container kan komen en zonder belemmeringen op de vrachtwagen kan zetten, kan hij de container naar behoren meenemen en de plek netjes achter laten.

Hoe lang mag een containerbak staan?

Wanneer u een containerbak in uw bezit heeft is het natuurlijk een object dat voor omstanders misschien als vervelend kan worden ervaren en daarom merken wij ook dat de meeste huurders vaak maar 7 dagen nodig hebben voor hun containerbak. Natuurlijk zijn er ook plekken waar niemand last heeft van de container en daarom bieden wij ook een gratis huurperiode aan van 6 weken  bij de bestelling.
Wanneer u na 6 weken niks van u heeft laten horen, zullen wij een afspraak met elkaar maken wanneer de container bak mag worden opgehaald, indien nodig, gewisseld mag worden. Bij een wissel gaat weer een nieuwe huurperiode van 6 weken in.
Indien u de container langer dan 6 weken wilt laten staan is dat alleen mogelijk tegen betaling van huur, de kosten hiervan zijn:

3m³ container € 15,- per maand
6m³ container € 22,- per maand
10m³ container € 37,- per maand
Gesloten 10m³ container € 47,- per maand

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Hoeveel mag het afval over de rand uitsteken?

Een containerbak van containersintwente.nl mag een inhoud hebben die 20cm boven de rand van de bak uit komt. Dit heeft te maken met de veiligheid die wij andere weggebruikers bieden, denk aan het vallen van afval uit de bak tijdens het rijden, en met de prijs-afval verhouding. Als u namelijk teveel gaat deponeren kan het zo maar zijn bij een 6m³ bak dat u er 8 m³ in heeft geladen. Dat kan financieel gezien niet uit en daarom zullen wij dan ook een loze rit van €75,- (incl. BTW) rekenen wanneer de chauffeur een overbeladen bak aantreft bij het ophalen of wisselen.

Hoe kan ik laten weten dat mijn container bak vol is?

Op de website van containersintwente.nl bestaat een pagina met daarop een formulier die kan worden ingevuld om uw container op te laten halen. De desbetreffende pagina is hier te vinden. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen met containersintwente.nl door te bellen naar 0547 – 266091.

Wat gebeurd er als ik het verkeerde afval in mijn containerbak heb gegooid?

Geen probleem, indien het afvalsoort duurder is ontvangt u een aanvullende factuur, indien goedkoper ontvangt u een creditnota en ontvangt u het verschil binnen 5 werkdagen van ons terug.

Leveren jullie ook containerbakken op zaterdag?

Ja, ook op zaterdag proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook wij snappen dat veel mensen doorgaans op doordeweekse dagen geen tijd hebben om zich bezig te houden met het opruimen van een schuur of zolder en maken daarom tijd vrij om ook voor die mensen klaar te staan. Wel geven we u als tip mee dat het makkelijker is om de containerbak op vrijdag middag te laten leveren, u kunt dan namelijk direct zaterdags aan de slag!

Wat moet ik doen als ik mijn containerbak wil annuleren?

Als je de bestelling wilt annuleren heeft u tot de datum en tijd waarop de container geleverd zou worden om hem te annuleren. Dit kan kosteloos via de telefoon of via het contact formulier. Het betaalde bedrag wordt dan binnen 5 dagen weer bijgeschreven op uw rekening.
Als u de bestelling annuleert terwijl de container er al staat, of wanneer de chauffeur onderweg is wordt er €75 (incl. BTW) gerekend voor een loze rit.

Wat gebeurd er als mijn container bak al geplaatst is, maar ik heb alsnog wil annuleren?

Als u de bestelling annuleert terwijl de container er al staat, of wanneer de chauffeur onderweg is wordt er €75 (incl. BTW) gerekend voor een loze rit.

3 m³ container
€ 128 Bestel
6 m³ container
€ 153 Bestel
Container 3 m³
Bouw en Sloop
€ 288 Bestel
Grof huisafval
€ 288 Bestel
Grond
€ 178 Bestel
Hout
€ 185 Bestel
Puin
€ 128 Bestel
Tuin- en groen
€ 175 Bestel
Container 6 m³
Bouw en Sloop
€ 376 Bestel
Grof huisafval
€ 376 Bestel
Grond
€ 275 Bestel
Hout
€ 230 Bestel
Puin
€ 153 Bestel
Tuin- en groen
€ 200 Bestel
Container 10 m³
Bouw en Sloop
€ 490 Bestel
Grof huisafval
€ 490 Bestel
Grond
€ 395 Bestel
Hout
€ 270 Bestel
Tuin- en groen
€ 250 Bestel
Gevulde containers
Ophoogzand (wit/geel)
Zwarte grond
Gebroken puin
Metselzand
0547 - 260991
© 2024 Containers in Twente | Website gerealiseerd door Prikr.io